DXN Turkey

Ne Çeşit Kahve İçiyorsunuz? Gerçek kahve tadınızdan vazgeçmeden, daha kaliteli ve sağlıklı bir kahve içmek istiyorsanız çözümü burada bulabilirsiniz. Ganoderma Kahve içmenin faydalarını ve aynı zamanda diğer tüm DXN ürün örneklerinin ayrıcalığını yaşayın! Ganoderma mantarına teşekkürler, Brezilya'dan yüksek kalitede Arap kahvesi ile kendi ekstresi karıştırılıyor. Bu karışım çok özel bir tat oluşturur, aynı zamanda vucut üzerinde bir çok pozitif etkiye sahiptir. Eğer düzenli olarak kullanırsanız, Ganoderma mantarı sayesinde vucudunuzda biriken asitler etkisizleştirilir. Bu mantarlar ayrıca kan basıncını düzenler ve vucuttaki yüksek ve düşük dalgalanmaların etkilerini dengeler. Devamını oku: http://dxnganodermakahve.dxn.com.tr Ücretsiz olarak kendi web sitesinizi oluşturun: http://dxnturkey.dxneurope.eu/

2015. május 22., péntek

DXN Turkey

Malezya merkezli DXN belirli iklelerle ayakta duran bir işletmedir, bunlar; “Bir Ejderha”, “Bir Dünya Pazarı” ve “Bir Düşünce”. DXN zenginleştirilmiş Ganoderma ürünlerinin yetiştirilmesinde ve üretiminde kendi çalışma modeli sayesinde tüketicilere direkt gerçek pazarlama yöntemi ile sunmayı hedeflemiştir. Yapılan araştırmalar ve çalışmalar sonunda günümüzde marketlerdeki kaliteli ürünlerin en iyisi olarak DXN bu muhteşem yönetim ve çalışma sistemi ile ulusal çapta büyük beğeni topladı. DXN Dünya'da en büyük 25. doğrudan satış şirketidir.

"Bir Ejderha"
Tüm yetiştirme, işleme ve pazarlama süreci şirketin sıkı bir kalite kontrolü altında yapılmaktadır.

"Bir Dünya Pazarı"
Her distribütör tek bir üyelik ile Dünya çapında bir çalışma alanına sahiptir.

"Bir Düşünce"
Şirket ve distribütörler tek bir DXN iş modeli altında çalışıyor.

Ganoderma Yetiştirme
DXN Ganoderma çiftliğinde eşsiz özelliklere sahip yüksek kalitede Ganoderma yetiştirilir.
Bazı farkları şunlardır:
Uygun İklim - 26oC den 27oC. arasınde değişen sıcak ve nemli bir ortam.
Temiz Su - 7.0 ve 7.9. pH arasında muhafaza
Taze Hava - Çiftlikteki ürünlerimiz toksinlerden arınmış olması için kalabalık ve kirli havalardan uzak tutulur.
Organik Yetiştirme - Gübre, böcek ilacı ve steroid yerine pirinç, saman ve odun talaşı gibi doğal materyaller kullanılır. Bu yöntem birincil ve ikincil elementlerin enzim olarak 200'den fazla çeşidini üretir, koenzim, amino asit, vitaminler, karbonhidrat ve diğer elementler mahsül kalitesini, miktarını ve zararlılara karşı direncini arttırmaya yardımcı olur.
Doku Kültürü Yöntemi - Ganoderma bir milyon hücreden oluşan yüksek kaliteli tek ana bitkiden üretilir.
Askı Düzeni Yöntemi - İstenmeyen maddelerin Ganodermanın içine işlemesini önlemek içindir, böylelikle Ganodermanın büyüme ve kalitesi güvence altına alınır.
DXN'in kozmetik üzerine yeni kurulan üretim tesisinde 2007 yılında sağlık bakanlığı ve ulusal ilaç kontrolden GMP sertifikası su ve enzim fabrikalarına verilmiştir. Bu fabrika ve idari ofisler dahil toplam 70,000 metre kareden fazla alana sahiptir.

DXN Marketing ilk MLM kampanyası herhangi bir ülkeden doğrudan distribütor sağlama konsepti taşıyan “Bir Dünya, Bir Pazar” dır. DXN Malezyanın önde gelen MLM ihracatcısıdır.
DXN’in misyonu tüm ürünlerin en yüksek kalite ve güvenceye gelinceye dek araştırma ve geliştirmeye devam etmesidir. DXN sürekli yüksek uluslararası standartlarda ve mümkün olduğunca doğal ürünler üretmek için açılmıştır.

DXN Kurucusu Dr. Lim Siow Jin
DXN Dato' Dr. Lim Siow Jin tarafından kuruldu, 1993 yılında teknoloji prestiji olan Indian Institute'dan mezun oldu. Mantarın faydaları üzerine yaptığı çalışmalarda Ganodermanı insan sağlığı üzerindeki harika etkilerini gördü. Bu şekilde sağlığını korumak isteyenler, Ganoderma veya Lingzhi den tam verim almak isteyenler için çalışmalarına başlar ve Ganoderma otların kralı olarak kabul edilir.


The DXN Ganoderm ekim alanı 70 hektar alanı kapsamaktadır. Bu alan temmuz 2000 tarihinden bu yana Malezya'nın ilk büyük Malezya Lingzhi çiftliği olarak Lloyd´s Register Quality Assurance'dan MS ISO 14001:2004 sertifikasını aldı. MS ISO 14001:2004 sertifikası, sağlık bakanlığı tarafından Ganoderma yetiştiriciliğinde tüm yasal gereksinimleri sağladığı ve standartları karşıladığı için verilir.

2007 yılının kasım ayında, Tarım Bakanlığı tarafından The Malaysian Organic Scheme (Skim Organik Malaysia) sertifikası, Peninsular Malaysia (Jabatan Pertanian Semenanjung Malaysia), Organik Tarım Sertifikası ve MS 1529:2001'nin standartlarını karşıladığı resmen kabul edildi.

DXN 34,000 metre karelik bir alanı kaplar ve Ganodermanın işlenmesi için devlet teknolojisi ile donatılmıştır. Bu fabrika 1999'un eylül ayından bu yana Avustralya'nın yaşlanma ve sağlık bakanlığından TGA (Therapeutic Goods Administration) sertifikası ve Lloyd’s Register dan MS ISO 9001:2000 kalite güvencesi sertifikası almıştır. Malezya sağlık bakanlığı ve ulusal ilaç kontrolünden GMP (Good Manufacturing practice)sertifikası almaya hak kazanan ilk şirketdir.

Gıda ve içecek olmak üzere iki DXN kahve işleme fabrikasının toplam 42,000 metre kare üretim alanı bulunmaktadır.

Laboratory Department of DXN Holdings Bhd. 17 Temmun 2006'da teknik yeterlilik için bir labaratuvar kalite yöntim sisteminin kapsamlı çalışması ile MS ISO/IEC 17025 Certificate of Accreditation sertifikası almıştır.


Üretimin her aşamasında insan sağlığı ve çevre dostu uygulamaları ile DXN'in araştırma ve geliştirmede uzun vadeli kararlılığını sürdürmektedir.

DXN Presentation Istanbul 2015!